Download Satusaapas kokeilu mod apk v1.1.0 for Android

Name Satusaapas kokeilu
Category Books & Reference
Size 38.1MB
Popularity 3432
Publisher Päivi Tuulikki Koskela
Score 6.0
Publish Date 05/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play Satusaapas kokeilu Google Play

Mod Info:

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu Game Introduction :

Tämä on Satusaappaan kokeiluversio, jossa pääset kuuntelemaan viittä satua ja testaamaan sovelluksen ominaisuuksia.
Satusaapas-sovellus on helppokäyttöinen lasten satusovellus, jossa voit kuunnella ja lukea 150 satukirjailija Päivi Tuulikki Koskelan kirjoittamaa satua. Sadut lukee muusikko ja ääninäyttelijä Mikko Koskela, joka on myös säveltänyt Satusaappaan tunnusmusiikit. Satumaiset grafiikat ovat taiteilija Petronella Grahnin käsialaa.

Sovelluksessa voit hakea satuja aiheen tai opetuksen mukaan, tehdä soittolistoja ja valita lempisatuja. Tai jos et osaa valita, paina vain kukkaa nenänpäästä ja se arpoo sinulle sadun kuunneltavaksi. Minkähän sadun sinä saisit kuunnella? Onko siinä hiiriä, avaruusolioita tai ehkäpä ujo lohikäärme?

Hyppää mukaan sadun maailmaan ja kokeile Satusaapasta! Voit ladata ilmaisen kokeiluversion sovelluskaupoista. Ja jos… ei vaan KUN ihastut satuihin, voit ostaa satuja 30 saappaan paketeissa, tai vaikka kaikki 150 satua kerralla.

Satusaapas kokeilu Game screenshot :

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu

Satusaapas kokeilu (38.1MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *