Download E.ON mod apk v4.25.3 for Android

Name E.ON
Category Tools
Size 7.0MB
Popularity 5036
Publisher E.ON Sverige AB
Score 6.0
Publish Date 06/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play E.ON Google Play

Mod Info:

E.ON

E.ON Game Introduction :

Med E.ON-appen tar du kontroll över din energi och ditt klimatavtryck. Med din energiförbrukning, väderdata, fakturor och avtal på en och samma plats får du bättre insikt i både användningen och kostnaderna. Dessutom får du alltid liveuppdateringar om avbrott där du bor, kan enkelt anmäla om du flyttar och uppdatera dina kontaktuppgifter, direkt i appen. Som E.ON-kund loggar du smidigt in med Mobilt BankID.

Koll på förbrukningen:
Följ enkelt din energiförbrukning och jämför med tidigare månader och år. Med temperaturdata från SMHI kan du se hur vädret påverkar din förbrukning och kostnader. Producerar du egen el, till exempel med solceller? Då ser du även hur mycket energi du köper och säljer varje månad.

Samlade fakturor:
Få en enkel översikt över kommande och tidigare fakturor och se vilka som är betalda och obetalda. Här kan du också välja att få påminnelser om nya fakturor och bekräftelser när dina betalningar kommer in.

Alla dina avtal:
Samla alla dina avtal och kostnader på en och samma plats. När det är dags att förnya ditt avtal gör du det direkt i appen – vi påminner dig när det är dags.

Senaste avbrottsinfon:
Med appen får du alltid realtidsuppdateringar om strömavbrott i ditt hem eller din sommarstuga. Du ser också när problemet beräknas vara löst och strömmen kommer tillbaka.

Smart laddkarta:
E.ON-appen gör det enklare för dig med el- eller hybridbil. I laddkartan hittar du alla laddstationer i Sverige och kan snabbt få tydlig vägbeskrivning till närmaste laddstation utifrån din position. Du ser laddstationens tillgänglighet, priser, maximal effekt och uttagstyp. Dessutom kan du själv ställa in så att kartan bara visar din uttagstyp på kartan.

Enklare vardag med fjärrvärme:
Får du fjärrvärme från E.ON? Nu kan du se status på din fjärrvärmeanläggning i appen. Dessutom får du notiser om avvikelser och rekommendationer på åtgärder. När din anläggning behöver ses över bokar du enkelt fjärrvärmeservice direkt i appen.

E.ON-appen är till för dig som får din el, gas eller fjärrvärme från E.ON eller bor inom E.ONs nätområden. Även om du inte är kund hos oss än kan du fortfarande få avbrottsinformation, hitta laddstationer för din elbil och skaffa elavtal, utan att vara inloggad.

E.ON Game screenshot :

E.ON

E.ON

E.ON

E.ON

E.ON

E.ON

E.ON (7.0MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *